fbpx

Prijavite se na online seminar na temu digitalnog marketinga prilagođenog potrebama nevladinih organizacija koji će se održati 5. jula putem Zoom-a. Pored upoznavanja osnova ove oblasti, dobiti ćete dosta informacija o tehnikama kao i savjete kako da unaprijedite vidljivost djelovanja vaše organizacije.

Izvor: Saopštenje

Dodatno, seminar će se baviti i temom korištenja fotografije u svrhu promocije rada vaše organizacije, kao i zaštitom autorskih prava u BiH. Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa prvom domaćom ali i nekoliko stranih platformi sa foto i video sadržajima.

Podrži eTrafiku

Svrha ovog dvosatnog seminara je da ponudi vrlo praktične informacije i lako primjenjive tehnike za sve zainteresirane a u cilju jačanja vidljivosti djelovanja nevladinih organizacija kao i zaštite autorskih prava u BiH.

Seminar je besplatan a voditi će ga stručnjaci/kinje sa decenijskim iskustvom iz navedenih oblasti.

Prijave za učešće možete poslati putem online linka (tri minute za popuniti): https://www.surveymonkey.com/r/G5V96M7

Program

12:00 – 12:30 Digitalni marketing

12:30 – 13:00 Platforma “Foto baza” i zaštita autorskih prava u BiH

13:00 – 13:30 Platforme sa foto i video sadržajima

13:30 – 14:00 Pitanja i odgovori

Predavači/ce

Mirjana Ribić je kreirala i uređivala web stranicu Mreže za izgradnju mira od 2013. godine, te radi i kao freelancer u digitalnom marketingu od 2012. godine u BiH, Irskoj i Italiji. A od prošle godine otvorila je i svoju agenciju za digitalni marketing. Njeni hobiji su fotografija i putovanja.

Vanja Stokić je diplomirana novinarka, specijalizovana za izvještavanje o ljudskim pravima i marginalizovanim grupama. Posljednjih 11 godina vodi portal eTrafika, a u decembru prošle godine osnovala je prvi photo stock u Bosni i Hercegovini, pod nazivom Foto baza. Radi se o platformi za prodaju i kupovinu fotografija, koja za cilj ima uređivanje foto tržišta i veće poštovanje autorskih prava.

Ajdin Kamber je novinar, snimatelj i fotograf freelancer. Magistar novinarstva kojim se bavi od 1999. godine. Izvještava i radi na temama koja se tiču ljudskih prava, manjina, izbjeglica i migranata te postratne i tranzicijske Bosne i Hercegovine i zemalja regiona. Dobitnik novinarske nagrade Srđan Aleksić i EU nagrade za istraživačko novinarstvo.

Napiši komentar