fbpx

Jedna od trenutno najpopularnijih house i techno DJ-ki Nastia, potvrdila je svoj nastup na predstojećem Fresh Wave Festivalu, koji će se od 6. do 8. avgusta održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Izvor: Saopštenje

Nakon što su svoje nastupe potvrdili Sven Vath, Artbat, Ilario Alicante pridružila im se još jedna velika zvijezda predstojećeg izdanja festivala.

Foto baza

Anastasia Topolskaia dolazi iz Ukrajine, od 2009. godine je na turneji po najatraktivnijim svjetskim plesnim destinacijama, nastupajući podjednako i na festivalskim i na klupskim podijumima. Jedna je od najpoznatijih house i tehno DJ-ki sa istočne strane željezne zavjese. Karijera joj je još prije desetak godina počela u dalekom Donjecku, drugom gradu po veličini u Ukrajini. Zvuk koji preferira kreće se od pucketanja techna do melanholičnog minimuma, mada na tu osnovu rado naslanja zvuk kojeg opisuje kao geto funk. Jedna je od miljenica Monike Kruse, a njeni nastupi su redovna pojava na velikim svjetskim festivalima kakav je Awekenings.

Nastia za sebe kaže da je DJ, da nije producentica i da nije posvećena stvaranju sopstvenog materijala već muzici. Svakako je jedna od nekoliko koji su svoj put ka vrhu iskrčili sirovim talentom i vanserijskom vještinom, spajajući ponekad i naizglzed nespojivo, što njene nastupe čini još uzbudljivijim. Njeno prvo i za sada jedino zvanično izdanje ‘He & She’ objavljeno je 2011. godine na etiketi Musik Gevinnt Freunde.

U vremenu svjetske pandemije ekipa Fresh Wave Festivala poziva sve da budu dio NektarFresh Wave porodice i da pratite nove exluzivne DJ setove za kvalitetno prekraćivanje vremena kojeg provodite kod kuće, a sve detalje ovogodišnjeg izdanja festival saznaj na www.freshwavefestival.com I na Facebook stranici Fresh Wave Festival!

Napiši komentar