fbpx

Jelen Music Show Live Session donosi svirke, koje će publika moći pratiti iz udobnosti svog doma, svakog petka od 20 časova na društvenim mrežama. Mnogi trenutno nisu u mogućnosti, da odu na svirku svog omiljenog muzičara, ali to ne znači da oni nisu tu, za svoje fanove!

Izvor: Saopštenje

Brend Jelen pivo je u skladu sa trenutnom situacijom izazvanom panedmijom virusa corona, odlučio pružiti svoj doprinos, te olakšati mnogima prinudni boravak u kući. Putem jedinstvene muzičke platforme, pružiće dodatnu vrijednost svojoj publici organizovanjem svirki, a prva u nizu je zakazana već ovog petka na Jelen Music Show Facebook stranici. Sa glavnom porukom, koja glasi #ostanikodkuće, odnosno #ostaninagajbi, brend Jelen je pokazao kako odgovorno djelovati u ovom izazovnom periodu, ali i unijeti malo pozitivne energije i olakšanja u domove građana.

Foto baza

Svako sa svog kauča, može da uživa uz omiljeno Jelen pivo i domaću urbanu muzičku scenu, kako bi dani u izolaciji prošli što kvalitetnije i bezbolnije. Publika će imati priliku glasati na društvenim mrežama za svoje omiljene izvođače, kao i naručivati pjesme koje žele da čuju.

“Ovaj “izlazak” će biti bez gužve i borbe oko stola u klubu, a svi ste dobili mjesto u prvom redu, odmah do bine. Potrebna je samo dobra energija, udoban kauč i odgovarajuće osvježenje. Kad bolje razmislimo, ovakva druženja, bismo mogli nastaviti i po završetku trenutne izolacije, zar ne?”, poručuje Jelen Music Show.

U skladu sa instrukcijama izdatih od nadležnih organa, muzičari će se snimati iz svojih domova ili studijskih prostora, bez grupnih okupljanja. Zdravlje i sigurnost svih su na prvom mjestu, tako da će se strogo poštovati sve upute vlasti u slučaju Covida.  Ovo je još jedan u nizu društveno-odgovornih projekata, brenda Jelen pivo, čiji je cilj poslati pozitivnu poruku i izvući maksimum iz situacije, koja je zadesila našu planetu.

Budite dio “Jelen Music Show Live Session”! Slušajte domaće! Uskoro donosimo više informacija. Vikend kod kuće uz #slusajdomace i nije tako loša opcija. Muzičari koji su u prilici da daju svoj doprinos i publici poklone nastup, neka pošalju e-mail na info@jelenmusicshow.com.

Napiši komentar