fbpx

Peta po redu najveća multivendorska konferencija Tech hosted by LANACO je završena. U periodu od pet dana LANACO Tehnološki centar je bio mjesto jedinstvenog spoja stručnjaka iz IT svijeta i njihovih klijenata, te studenata i predstavnika privrednog sektora.

Izvor: Saopštenje

Peti dan konferencije je bio u znaku više od sto studenata koji su zainteresovani za unapređenje svog znanja. Uz prisustvu vrsnih profesora, asistenata i studenata Univerziteta iz Sarajeva, Univerziteta iz Istočnog Sarajeva, Univerziteta Džemal Bijedić iz Mostara, te Univerziteta iz Banja Luke, govorilo se o načinima i značaju učenja o digitalnoj transformaciji.

Podrži eTrafiku

Studentima su predstavljena najnovija dostiguća koja su kreirali njihovi vršnjaci, te su kroz panel diskusiju na temu: “Shaping the next generation” mogli da saznaju više o tome sa čim se sve susreće akademska zajednica i mladi poslovni ljudi na svom razvojnom putu.

Takođe, studenti su imali priliku da čuju vrsne predavače iz oblasti vještačke inteligencije i digitalnog marketinga. Na kraju dana, su se lijepo proveli uz zabavne sadržaje.

Podršku konferenciji pružile su kompanije Microsoft i Cisco, kao premijum sponzori, te značajne globalne kompanije Hewlett Packard, Kaspersky, Lenovo, Dell Emc IBM, Veeam, Oracle, Fortinet, Utimaco i Sophos.

U periodu od 14.10.-18.10.2019. godine govorilo se u više tematskih blokova sa posebnim fokusom na Security, koncept Smart city, vještačku inteligenciju, Internet of Things, digitalnu transformaciju, Cloud, Data centri, poboljšanje sigurnosti infrastrukture i radnog okruženja, napredna analitika i poslovna inteligencija.

Napiši komentar