fbpx

Udruženje građana “eTrafika.net” u sklopu projekta “Može i drugačije” organizuje završni događaj, koji čine promocija časopisa, izložba fotografija i mini sajam. Događaj će se održati u ponedjeljak, 22. novembra, s početkom u 19 sati u Domu omladine Banjaluka.

Piše: Mirnes Bakija, foto: Slaven Miletić

Tokom petomjesečnog trajanja projekta “Može i drugačije”, 17 učesnika je imalo priliku da uz mentorsku podršku radi na izradi pozitivnih priča, fotografiše i snima radio emisije. Učesnici i učesnice su imali zadatak da u svojoj okolini pronađu pozitivne primjere djelovanja u umjetničkoj, sportskoj, kulturnoj, aktivističkoj, preduzetničkoj ili bilo kojoj drugoj oblasti. Na ovaj način su se osposobili za rad u onlajn medijima, stekli iskustvo u snimanju i montiranju radio emisija, te svojim pozitivnim pričama svima dokazali da u našem društvu i te kako može i drugačije!

Podrži eTrafiku

Na samom događaju, posjetioci će imati priliku pogledati fotografije koje su učesnici i učesnice projekta snimili tokom svog rada na terenu, da dobiju na poklon časopis sa objedinjenih 40 priča, kao i da poslušaju radio emisije snimaljene tokom projekta. Pored toga, na mini sajmu će junaci objavljenih priča uživo predstaviti svoj rad publici.

Projekat je realizovan uz podršku Udruženje BH novinari i Asocijacija elektronskih medija u BiH, pod pokroviteljstvom Evropske unije.

Prostorije Doma omladine nalaze se u ulici Đure Daničića broj 1. Podsjećamo da je prema važećim epidemiološkim mjerama obavezno nošenje maski za lice i držanje razmaka. Ako želite da prisustvujete događaju, potrebno je da ponesete svoju masku.

Napiši komentar