fbpx

“Festival čokolade, kafe i vina” održaće se 24. oktobra od 11 časova u banjalučkom tržnom centru “Delta planet”.

Izvor: Saopštenje

Festival će otvoriti ministar privrede i preduzetništva RS, Vjekoslav Petričević, koji je prepoznao potrebu da podrži i našeg najmlađeg privrednika, ali i čokolade, vina i kafu, kao privredni kapacitet Republike Srpske, te da uživate u najslađem Festivalu u našem gradu.

Podrži eTrafiku

Zaštitno lice festivala je Uroš Živković, dječak iz Prnjavora kom je nakon rođenja ustanovljen veoma rijedak De Grouchy sindrom. Iako su doktori imali loše prognoze, Ukijeva mama Tanja odlučila je otići korak ispred svih i ne dozvoliti da bolest savlada njeno dijete. Tako je započela i “Ukijeva čokoladna bajka”, a Uki je pomažući mami oko čokoladnih slastica, sticao vještine, te danas trči, trenira atletiku, ide u školu, ali i dalje uživa u pravljenju čokoladnih bajki. “Ukijeva čokoladna bajka” je započela kao terapija, a danas je već život koji Uki i njegova mama, ali i čitava porodica žive.

Pored “Ukijeve čokoladne bajke” izlagači na festivalu, koji će prvenstveno zadovoljiti ukuse posjetilaca su: “Čokomed”, “Fruta cioccolata”, “Baklava šop”, “Kruna produkt”, “Slatka varoš”, “Vinarija Fazan”, “Vinarija Anđelić”, “Vinarija Jungić”, “Aleksandrini vinogradi”, “Crveni brijeg”, “Vinarija Vera”, “Vinarija Povratak”, “Vinarija Petijević”, “Fabrika coffe” i mnogi drugi.

Festival se održava u organizaciji “Ukijeve čokoladne bajke”, “Delfin” d.o.o. i TC “Delta planet”.

Najmlađi preduzetnik u RS: Uki pronašao radost u pravljenju poslastica

Napiši komentar