fbpx

Priča o Auroli počinje 2019. godine, potragom za potpuno prirodnim proizvodima za kosu. Tražeći savršenu formulu koja bi pomogla njenoj kosi u ljetnim danima, Jelena Jeremić iz Laktaša, proizvodila je preparate za kosu za lične potrebe, da bi kasnije pokrenula veću priču.

Piše: Bojana Radić

Ime ovih proizvoda potiče od riječi „aureoli“ koja predstavlja blistavi oblak koji se pojavljuje na slikama svetaca. Jelena ističe kako je proizvodnja ručna i u malim serijama, te se prilikom proizvodnje posebno vodi računa o visokom kvalitetu.

Foto baza

„Proizvode sam pravila isključivo za ličnu upotrebu, ali su ubrzo poslije toga počeli da ih koriste i prijatelji i porodica. Krajem 2019. sam zbog višebrojnih preporuka počela aktivnije da proizvodim“, kazala je za eTrafiku Jelena Jeremić.

Naglašava kako je misija njenih proizvoda da spoje tradiciju i inovaciju, čuvajući najbolje iz prošlosti i donoseći jednako dobro iz budućnosti.

„Uvijek pazimo da kupac dobije što svježiji proizvod. Koristimo samo najbolje iz prirode, a luksuznom ambalažom želimo da pružimo dozu inovacije našim korisnicima. Nastojimo da ponudimo prirodnu kozmetiku po mjeri i potrebama kupaca“, dodaje.

Svaka njihova formulacija sadrži hladno presovana biljna ulja iz organskog uzgoja, kao i lokalne sirovine koje ne sadrže toksine. Proizvodi su bez silikona, parabena, umjetnih boja i mirisa, te se ne testiraju na životinjama.

Asortiman podrazumijeva raznovrsnu i razvijenu paletu zdravstveno ispitanih i odobrenih proizvoda. U ponudi se mogu pronaći: serumi za rast kose, ulja za obnovu, šamponi, maske, regeneratori za kosu, te četke. Prodaja se vrši na sedam lokacija širom Bosne i Hercegovine, a poručiti ih možete i putem Instagram stranice.

„Cilj nam je da u skorijoj budućnosti proširimo asortiman i da ‘Aurola’ bude sinonim za luksuznu, pristupačnu i zdravu njegu svima koji njeguju zdrav način života“, dodaje Jelena na kraju našeg razgovora.

Napiši komentar