fbpx

Banjalučanka Marijana Kretić (24) pobijedila je na trećem ocjenjivačkom susretu u sklopu izbora “Miss Earth BiH”, u konkurenciji talent show. Ovaj dio izbora za miss održao se u Sloveniji, a Marijana je nastupila sa kombinacijom imitacije i zumba aerobika.

Bosanske finalistkinje za “Miss Earth BiH” takmičili su se zajedno sa Slovenkama, ali su im se ocjene odvojeno računale. Marijana je pobjednica talent show-a za BiH, a za Sloveniju je prva bila Vesna Prebiračević.

“Jako sam zahvalna organizaciji ‘Miss Earth BiH’ na pruženoj šansi da pokažem svoju ljubav prema glumi i imitaciji. U toku je prijavljivanje za izbor 2014. i toplo preporučujem svim djevojkama da nam se pridruže”, rekla je Marijana za eTrafiku.

Podrži eTrafiku

Ona je na drugom ocjenjivačkom susretu bila u prvih pet djevojaka i postala zaštitno lice “Harologi” kozmetike.

Rođena je u Kninu, a u Banjoj Luci je završila srednju Tehničku školu i Fakultet za fizičko vaspitanje i sport. Učestvovala je u mnogo humanitarnih akcija, što ju je najviše i privuklo na ovom izboru, jer je i on humanitarnog i ekološkog karaktera. Ističe da voli sport, glumu, muziku i pisanje poezije, a trenutno vodi Zumba aerobik. Kaže da joj najveću podršku pružaju porodica i momak koji su od početka vjerovali u nju.

Pogledajte video koji je Marijani donio pobjedu:

(eTrafika.net – V.S.)

Napiši komentar