fbpx

Zbog trenutne epidemiološke situacije, a poštujući propisane mjere za borbu protiv pandemije korona virusa organizatori Fresh Wave festivala su prinuđeni da odgode Fresh Wave Piknik do daljnjeg. Organizatori podvlače da ovaj događaj nije otkazan.

Izvor: Saopštenje

Fresh Wave Piknik, koji se održava na kultnom plesnom podijumu banjalučkog izletišta Banj Brdo prvobitno je bio zakazan za subotu 25. juli pa je bio odgođen za subotu 8. avgust 2020 godine. Nažalost poštujući odluke nadležnih organizatori su primorani odgoditi Fresh Wave Piknik do daljnjeg.

Podrži eTrafiku

“Nadamo se da će se situacija uskoro normalizovati i da ćemo jako brzo biti u prilici da rasplešemo kultni podijum banjalučkog Banj brda do ranih jutarnjih časova, slaveći zajedništvo, solidarnost i ljubav prema muzici i životu”, stoji u saopštenju.

Čim se stvore uslovi za održavanje Fresh Wave Piknika biće poznat novi termin, a u skladu sa njim biće potvrđeni planirani ili eventualno predstavljeni novi izvođači koji će nastupiti na ovom događaju.

Povrat novca za ulaznice

Svi koji su nabavili ulaznice za Fresh Wave Piknik mogu da ih koriste i za novi termin, a uskoro će se na zvaničnoj stranici Fresh Wave Festivala objaviti informacija o proceduri povrata novca za kupljene ulaznice.

Napiši komentar