fbpx

Banjalučki muzičar Grof Đuraz snimio je pjesmu podrške današnjim protestima. “Sa velikim zadovoljstvom Vas obavještavam da sam snimio pjesmu podrške za zemljane Bosne i Hercegovine koji su na miran i dostojanstven način odlučili da kažu “Stoko- STANI !”, piše u objavšnjenju pjesme.

“Ovo je moj skromni doprinos svim prijateljima, poznanicima, saradnicima, ljudima znanim i ne znanim koji su u predhodnih sedam dana dostojanstveno izražavali svoje neslaganje sa neradom, javašlukom i bahatošću birokratsko- rukovodilačkog aparata naše zemlje.

Dirnut bejah buđenjem naroda i narodnosti naše zemlje, te svoje plemenite osjećaje pretočih u pjesmu STOKA, kao skromni doprinos svim probuđenim zemljanima u BiH.

Podrži eTrafiku

Takođe, posvjećujem ovu pjesmu banjalučkim studentima, šetačima, radnicima Jelšingrada. Vrbasa, Tvornice Duvaha, Fruktone, Čajaveca te ostalih, znanih i neznanih, na braniku otadžbine, za profit -Palih preduzća, koji će sutra da se okupe i dostojanstveno, te da ne naslinim putem izraze svoje, neslaganje sa očajem u kojem svakodnenvno grcaju kao “klenovi na suhom”, poručuje Đuraz svima onima koji su spremni da danas kažu “DOSTA!”.

Poslušajte njegovu pjesmu “Stoka”:

eTrafika.net

Napiši komentar