fbpx

„Može i drugačije“ naziv je događaja koji u utorak, 24. septembra, od 19 časova u Lonac Hubu u Banjaluci organizuje udruženje građana eTrafika.net. Posjetioci će imati priliku da pogledaju izložbu fotografija, dobiju besplatan primjerak časopisa, ali i obiđu mini sajam na kome će biti skoro 20 izlagača.

Radi se o završetku istoimenog projekta koji je okupio studente iz Banjaluke, koji su prošli obuku iz oblasti foto i online novinarstva. Zatim su skoro godinu dana pronalazili pozitivne primjere djelovanja u umjetničkoj, sportskoj, kulturnoj, aktivističkoj, preduzetničkoj ili bilo kojoj drugoj oblasti. Time su stekli praksu u radu za online medije, ali i istovremeno promovisali ljude koji zaista zaslužuju medijski prostor.

Posebno zanimljiv dio ovog događaja će biti mini sajam, gdje će se posjetioci družiti sa junacima priča eTrafike i imati priliku da ih pitaju sve što ih zanima o njihovom radu. Tu će biti fotografkinja Tea Jagodić, dizajnerka Melanija Erić, Obren Tomić iz SAMSIC-a, PetWet ekipa sa svojim čupavim ljubimcem, Nina Dakić sa svojim unikatnim nakitom, Jovana Raljić sa svojom plesnom grupom, Ljubinka Korajić sa helkanim torbama, Bajkofili, poezija Tanje Starčević, slike Isidore Branković, aktivistkinja Milica Kos, Sanja Ivić sa svojim dekoracijama… Takođe, Ognjen Tadić će prisutnima govoriti o mentalnom zdravlju.

Podrži eTrafiku

Prostorije Lonac Huba nalaze se u Gospodskoj ulici, na 13. spratu Malbašićeve zgrade.

Napiši komentar