fbpx

T.urizam je tema druge Z.E.T. tribine na kojoj će govoriti Mladen Šukalo, turizmolog, Sara Potkonjak, biolog, Milena Pavlović, direktorka agencije “Zepter Passport” i Milica Šolaja, Festival „Z.E.T. od Šipova“. Tribina će biti održana 13. jula, u petak, sa početkom u 17 sati i to u Parku Mladen Stojanović u Banjaluci.

Razgovaraće se o turističkim potencijalima, načinima kojim se može uticati na unapređenje turističke ponude, dobrim praksama i stanju u turizmu u našem okruženju, ali i turizmu kao sastavnom elementu „Z.E.T.a od Šipova“.

„Z.E.T. od Šipova“ značajno oživljava i unapređuje turističku ponudu i promoviše prirodne ljepote opštine Šipovo i Republike Srpske, omogućuje uslove za razvoj domaćeg turizma, korištenje lokalnih turističkih potencijala, promociju domaće kuhinje i prirodnih proizvoda, te pozicioniranje opštine Šipovo i izletišta Janjske otoke kao poželjne, jedinstvene i rijetke prirodne i ekološki netaknute oaze za uživanje i odmor u prirodi.

Podrži eTrafiku

Festival „Z.E.T. od Šipova“ biće održan od 26. do 29. jula na Janjskim otokama, nadomak Šipova uz bogat dnevni i večernji program, prilagođen svim uzrastima i generacijama, a zadovoljiće i one sa najistančanijim ukusom.

Više informacija o programu, pratećim aktivnostima, ali i festivalskim paketima ulaznica i prodajnim mjestima možete pronaći na društvenim mrežama i na www.zetfest.com.

Napiši komentar