fbpx

Ovogodišnji Exit festival u Novom Sadu počeo je na najbolji mogući način! 

Piše: Vanja Stokić

Poznata američka grupa Killers nastupila je nultog dana Exita i energičnim nastupom priredila svojim fanovima noć za pamćenje. Pjevač Killersa Brandon Flowers je svojim šmekerskim pokretima i sjajnim glasom sve vrijeme navodio publiku na đuskanje, dok su svi zajedno pjevali najveće hitove ovog sastava. Hiljade posjetilaca se tiskalo ispred glavne bine, dok je prostor u fan pitu bio popunjen, ali ne i pretrpan, pa su obožavaoci mogli nesmetano da uživaju u muzici i plesu.

Podrži eTrafiku

Prije zvijezda večeri na glavnoj biti nastupili su Jonathan, Van Gogh i Teachers. Kada je program na ovom stejdžu završen, posjetioci su se preselili na preostala dva koji su radili nultog dana Exita. To su bili No sleep Novi Sad i Dance Arena, u kome se provod uz elektronsku muziku nastavio do jutarnjih časova. Glavna zvijezda u Areni bio je čuveni Jeff Mills, koji je svojim miksanjem držao na okupu više hiljada ljudi.

Danas će posjetioci moći da se zabave na svih 20 bina, a zvijezde večeri su Liam Gallagher, Alan Walker, Lost Frequences, te Paul Kalkbrenner.

Napiši komentar