fbpx

Ovogodišnji festival Exit počeo je sinoć na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Zvijezde prve večeri bili su Pet Shop Boys, koji su na glavnoj bini publici priredili multimedijalni performans “Electric”.

Publika je uživala u spoju neobične scenografije, lasera,ekstravagantnih kostima i sjajne plesne koreografije, začinjene hitovima ove popularne grupe.

Glavni problem bila je kiša koja je padala većinu vremena, i blato koje je nastalo ispred bina. Srećom, nijednom nije počela jača kiša niti pljusak, ali su kapi vode u kombinaciji sa vjetrom učinile prvo veče festivala izuzetno hladnim. Ipak, to je bio samo razlog više za uživanje u alkoholu i đuskanje.

Podrži eTrafiku

Posebnu pažnju ekipe eTrafike privukao je svejevrsni živi džuboks. U providnu prikolicu smjestio se cijeli bend, a publika pritiskom na taster bira naredne pjesme.

“Brzo izaberite novu pjesmu, inače ćemo svirati nešto od Pet Shop Boysa. Da ih volite ne biste bili ovdje”, šalili su se članovi benda sa publikom koja se tiskala ispred njih.

Provod do jutra nastavio se u Dance areni i Urban Bug bini, koje su okupile ljubitelje kvalitetne elektronske muzike.

Večeras na glavnoj bini nastupaju Horkestar, VAN GOGH, GLORIA GAYNOR, RUDIMENTAL LIVE, Fred V & Grafix feat. MC Dynamite, Koven live i My Nu Leng. U Dance areni publika čeka nastup Carl Coxa, a na Fusion bini najzvučnije ime je ASIAN DUB FOUNDATION.

eTrafika.net – Vanja Stokić

Napiši komentar