fbpx

Anita Iličić, kantautorka iz Kikinde, snimila je spot za pjesmu “Vjetar”. Pjesma je snimljena u produkciji i aranžmanu Aleksandra Kovačevića Koče koji svira gitaru, a Srđan Stojanović je na violini.

Spot je režirao, snimio i montirao Nemanja Čabrić (Kestenhamlet productions), koji je takođe i muzičar – kantautor, novinar, snimatelj i montažer, tako da su, kako Anita kaže, imali na prvi susret uzajamno razumijevanje.

Isti je slučaj sa svakim od pomenutih muzičara.

Podrži eTrafiku

– Mala probrana ekipa sa velikim potencijalom – govori Anita Iličić.

Kantautorka iz Kikinde kaže da je snimanje spotova vrlo zanimljiva aktivnost, te da joj odgovara što je spot snimljen alternativno, ne komercijalno i po očekivanim pravilima.

– Standardi su sve veći da bi se nešto nazvalo kvalitetnim, kad se ispune svi uslovi prelazi u tešku komercijalu i postane nekako kitnjasto i kičasto pa smo u startu prelomili pravila i uradili sve naopako. Kreacija, mašta i pozitivna energija je ono za šta smo se opredijelili – priča Anita povodom tek snimljenog spota.

Što se trenutnih planova tiče, oni su u realizaciji. Anita je otišla iz Kikinde za Beograd i narednih dana će raditi punom parom na pjesmama.

U planu je da u toku jeseni završi album, a pjesma “Vjetar” je singl koji prethodi i najavljuje album, a potom kreće promocija u pratnji benda “Bulevar vodenih mozaika”.

eTrafika.net –  Erna Duratović

Napiši komentar