fbpx

Na drugoj, ujedno i završnoj večeri prve trebinjske gitarijade “Mostock”, u ljetnoj bašti Doma mladih u Trebinju nastupio je beogradski “Orthodox Celts” i, uz pomoć lokalnih bendova, donio pravo osvježenje u ovaj grad. 

Trebinjski rok bend “Krugovi u žitu” i punk bend “HBŠ” (Hor Bečkih Šnicala) zagrijali su atmosferu pred koncert “Orthodox Celtsa” koji su sa dobro poznatim zvucima irske folk muzike kombinovanu sa rok elementima, zapalili publiku u i onako vrelim ljetnim danima.

“Celtsi” su publici, uz često obraćanje i komunikaciju, priredili ugođaj koji je trajao nešto više od dva sata, a Trebinjci su veselim pokretima jako dobro odreagovali na melodije koje su dolazile sa bine.

Podrži eTrafiku

Da slušaju “Celtse” i podrže prvu trebinjsku gitarijadu, došle su i grupe Nikšićana i Sarajlija.

Beogradski bend je tokom sinoćnjeg koncerta najavio i novi album, a potom publici predstavo i jednu pjesmu koja će se naći na njemu.

“Mostock” – gitarijada koja se prvi put, uz skroman novac, organizuje u Trebinju, ispunila je očekivanja, a da li će već narednih godina prerasti u nešto veće i postati dio tradicije, pokazaće vrijeme.

Ovaj događaj, pored takmičarskog i umjetničkog, ima i zabavni karakter, a organizovali ga trebinjski Dom mladih u saradnji sa muzičkim studiom „Phantom“, a pod pokroviteljstvom opštine Trebinje.

eTrafika.net – Vedrana Džudža

Napiši komentar