fbpx

Novi prijedorski muzički sastav “Wave” čine vokal Aleksandra Bilbija (19) i autor i producent Dragan Mrkonjic (21).

Aleksandra se već godinama bavi muzikom, pjeva i svira gitaru, te je nastupala u nekoliko lokalnih kafića. Dragan se i ranije bavio produkcijom house muzike, te je po uzoru na afirmisane duo bendove tražio ženski vokal.

Preko zajedničkih prijatelja je došao do Aleksandre i tako počinje saradnja. Prva njihova pjesma je pop-house žanra, ali i još mnogo pjesama spremnih za snimanje ostaje u tom stilu.

Podrži eTrafiku

Od ovoga čime se bave trenutno nemaju nikakve zarade, nadaju se promjenama kada se krene sa nastupima. Pjesme su prvobitno radili za sebe, kao demo snimke.

– Ispalo je bolje nego što smo očekivali, te smo odlučili uložiti trud i novac u pjesme i pustiti na Internet. Dakle, radimo iz hobija, a ako jednog dana budemo još više napredovali, nećemo se opirati. (smijeh)

Trenutno rade na jednoj pjesmi, ali Dragan naglašava kako neće žuriti i redati pjesme svakih mjesec dana, jer će im za jedno predstavljanje, kao početnicima, trebati mnogo više vremena.

Svi budući planovi zavise, kako kažu, od reakcije drugih na njihove pjesme.

– Hvala Bogu, pojedine radio stanice su nam izašle u susret i puštali našu pjesmu, prvi su se javili iz Crne Gore, pa su nam javili da se slušamo i u Srbiji i naravno u BiH.

Ovaj mladi prijedorski sastav se zahvaljuje na podršci svima koji im pružaju, jer im ona, kako kažu, mnogo znači.

Rad muzičkog sastava “Wave” možete pratiti na njihovoj Facebook stranici, a možete provjeriti i da li vam se dopada kako zvuče:

eTrafika.net – Erna Duratović

Napiši komentar