fbpx

Banjalučki DJ dvojac DJ Kazo i DJ Tibor, udruženi pod imenom Digital Seekers prvog dana decembra obilježavaju godinu dana i više nego uspješnog zajedničkog rada. Rođendan će se proslaviti onako kako je sve i počelo – žurkom.

-Ovom žurkom hoćemo da ispoštujemo sve naše prijatalje i ljude koji su dolazili tokom ovih godinu dana na mjesta kada smo radili i koji su nas uvijek vjerno pratili. S obzirom da smo za ovo vrijeme stekli dosta ljudi koji nas prate, mi smo odlučili da ih počastimo sa dobro žurkom jer smatramo da je to najbolji poklon, poručuje dvojac.

Žurka će biti u klubu “Boom Boom Room”, a pored “slavljenika” biće i njihovi prijatelji DJ-evi sa kojima su sarađivali i sa kojima će sarađivati u budućnosti – Igor Oraščanin, Miroslav Pavlović, Aleksandar Alex Glišić, Nebs Jack, Branko Trtić, Vanja Torbica. Zbog obaveza nisu se mogli odazvati DJ Woodie-a, Siniša Tamamović i Mladena Tomić, kao i njihovi prijatelji iz cijele BiH.

Podrži eTrafiku

– Biće ovo sigurno dobra žurka gdje ćemo se svi dobro zabaviti i proslaviti rođendan sa željom da sljedeća godina bude još bolja i uspješnija nego prethodna.

Planovi

Sama rođendanska želja je i naš plan za dalje. Želimo da budemo još uspješniji i da postignemo još više nego do sad. Svjesni smo da je to jako teško u zemlji u kojoj živimo, ali mi smo uvjereni u svoj kvalitet i vjerujemo u sebe. Znamo da bez produciranja sopstvene muzike i dobrih izdanja koja su ujedno i karta za neke angažmane po inostranstvu su manje šanse za uspjeh. Upravo ovih dana kod Tibora u stanu završavamo i studio, gdje ćemo se posvetiti pravljenju sopstvene muzike i nadamo se da će iz toga izaći dosta dobrih izdanja i dobre muzike koju će prepoznati jače izdavačke kuće u svijetu, rekao je Zoran Šišić Kazo.

Tu su i angažmani u inostranstvu koje dogovaraju i u okviru kojih će sasvim sigurno uspjeti ostvariti i neke dobre kontakte za dalju saradnju.

Početak saradnje

Do saradnje banjalučkog DJ dvojca došlo je sasvim spontano kada su radili žurku u jednom klubu u Banjaluci. Žurka je protekla odlično, Kazo i Tibor su se našli za mixetom i playerima i napravili su odličnu atmosferu u lokalu.

-Od tad smo krenuli da polako radimo zajedno, a 1. decembra prošle godine smo odlučili da napravimo žurku za Tiborov rođendan kada smo se i ujedno predstavili kao dvojac Digital Seekers. Dakle, Tiborov rođendan je i ujedno rođendan Digital Seekers-a, ističe Kazo.

Nastupi

Godina dana koja je iza njih bila je dosta uspješna, čak ni sami, kako kažu, nisu očekivali da će biti ovako dobra. Radili su sve veće žurke koje su se radile u Banjaluci i šire – počevši od winter žurke na Kastelu prošle godine, pa Adrenalin DJ Fest koji se održao na Jahorini. Zatim tu je i najveća žurka ovog ljeta koja se tradicionalno održava u klubu Kanjon a to je Brodolom, zatim rođendan Kanjona, Adrenalin DJ fest koji se održao na Kastelu gdje su i ugostili dva svjetska DJ-a imena Jay Lumen i Crazibiza, Neofest na Banj Brdu.

-Obojici nam je cilj da pravimo karijeru kao DJ dvojac Digital Seekers, što u Banjaluci, tako i van naše zemlje. Solo radimo uglavnom neke obične evente na lokalnom nivou i cilj nam je da što manje radimo kao Tibor i Kazo, a što više kao Digital Seekers. Primarni nam je cilj zajednička karijera više nego solo, jer pored toga što zajedno radimo, mi smo prije svega i dobri prijatelji privatno, pa želimo da u tome zajedno uspijemo.

eTrafika.net – Ognjen Tešić

Napiši komentar