fbpx

Tokom druge večeri Beer Festa u Banjaluci nastupila je poznata sarajevska grupa Letu štuke, prije koje su publiku zagrijali banjalučki bendovi Tupas Mene, A3PA, Klikeri i Pajperov smijeh.

Dobra muzika, razne vrste piva i miris roštilja privukli su veći broj posjetilaca u banjalučki vodeni park Akvana. Naravno, jedna od pogodnosti jeste i besplatan ulaz, tako da ni prohladno veče nije bilo izgovor za ostanak kod kuće ili biranje nekog od lokala umjesto žurke na otvorenom.

Nakon što su domaće snage zagrijale publiku i napunile Akvanu, na binu je oko 23 časa došla grupa Letu štuke. Minimalizam, Šutiš i Psycho samo su neke od pjesama koje su posjetioce natjerale da skaču u dobro poznatom ritmu, dok je frontmen benda Dino Šaran zabavljao sve prisutne svojim karakterističnim pokretima.

Podrži eTrafiku

Nastup se završio oko jedan sat nakon ponoći, a večeras nas na bini prvog Beer Festa u Banjaluci očekuju Ispad!, Grasshopers, Brutal Protest, Cornix, My Last Suicide i zvijezde večeri Atheist Rap. Program počinje u 16 časova.

U 18 časova je i takmičenje u brzom ispijanju piva, a za najbrže pivopije organizatori su spremili novčane nagrade. Kortizacija za takmičenje je 5 KM po osobi, a potrebno je popiti dvije krigle po 0,5 litara piva. beer_fest_bl_stuke_8    beer_fest_bl_stuke_12  beer_fest_bl_stuke_1    beer_fest_bl_stuke_5 beer_fest_bl_stuke_6

eTrafika.net – Vanja Stokić

Napiši komentar