fbpx

Portal eTrafika došao je u posjed elektronske pristupnice u SNSD predsjednika Skupštine studenata Studentskog centra Nikola Tesla i sekretara Unije studenata Igora Macanovića i predsjednika Upravnog odbora Unije studenata Republike Srpske Radomira Jerkić, a koji su članovi ove partije od 2006. godine.

Ovo potvrđuje da u samom vrhu Unije studenata RS postoje “dječaci sa crvenim knjižicama” kako ih je nazvao Nikola Dronjak, predsjednik Unije gostujuću u Vijestima ATV-a, kada je najavio da niko od članova SNSD-a neće moći biti član Unije studenata.

Inače, Macanović i Jerkić su članovi OO-a SNSD Srbac i Šipovo i nisu tražili zamrzavanje članstva niti su istupili iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata.

Podrži eTrafiku

Predsjednik Unije studenata RS Nikola Dronjak kazao je za eTrafiku da su ovo niski udarci SNSD-a koji ni ne zaslužuju odgovor.

“Oni su se možda učlanili u stranku nadajući se stipendijama i u vrijeme kada su vjerovali u tu stranku. Ja ne vidim ništa loše u tome. Možda je njima nekada SNSD ulijevao nadu, da bi danas shvatili da su to ljudi kojima je samo stalo kako će ukrasti. Ovo ništa ne mijenja i mi nastavljamo sa svojim aktivnostima, a kao najbolji odgovor biće protesti u srijedu,” rekao je Dronjak za naš portal.

Izvor eTrafke iz OO SNSD Srbac potvrdio nam je da je ovaj odbor radio reviziju članstva u kojoj su svi mogli da potvrde ili ponište članstvo prije mjesec dana i da je Macanović i daje ostao član.

maca

jerkic1(eTrafika.net)

Napiši komentar