fbpx

Evropska sedmica podizanje svijeti o neplodnosti. Tokom mjeseca novembra, Udruženje porodica sa problemom steriliteta “Roda” Banja Luka sa Psihološkim savjetovalištem Genogram, održaće 4 besplatne radionice za ukupno 16 parova. 

Izvor: Saopštenje

Tokom mjeseca novembra,  održaće se 4 besplatne radionice za ukupno 16 parova, na kojima će sa Tatjanom Preradović-Sjenica, psihoterapeutom sa dugogodišnjom praksom naučiti kako živjeti u toku postpaka VTO, kako razgovarati sa partnerom, kako se nositi sa stresom koji donosi neizvjesost svakog postupka.

Podrži eTrafiku

“Ima li šta novo?”

“Kada će beba?”

“Opusti se, doći će kada se najmanje nadaš?”

Da li se svaki put iznova slomite na ova pitanja i konstatacije?

Da li vam je muka, da li se osjećate manje vrijednima?

Da li imate problema u međusobnoj komunikaciji, da li je ovaj pretežak put ispit za vaš odnos?

Da li vas plaši (ne)izvjesnost (ne)uspjeha?

Znamo da su svi odgovori potvrdni. Jer tu gdje ste vi sada mi smo već bili ili jesmo i sada. I zato najbolje od svih razumijemo da ne možete sami.

Ove godine Evropska nedelja neplodnosti posvećena je mentalnom aspektu neplodnosti. Stoga organizacije koje obilježavaju ovu nedjelju odlučili su da se priključimo i našim parovima pružimo mogućnost da nauče kako se nositi sa dva možda i najteža aspekta na putu do roditeljstva: komunikacija sa partnerom i  život u neizvjesnosti

Tokom svog profesionalnog razvoja Tatjana je završila studij psihologije u Banjaluci i kroz dodatnu četvorogodišnju edukaciju stekla zvanje sistemsko- porodičnog psihoterapeuta. Nosilac je Evropskog certifikata za psihoterapiju gdje je akreditovana. Završila je obuku externship program iz emotivno fokusirane terapije u radu sa parovima kao i obuku za voditelja sistemskih konstelacija u porodičnom i organizacionom kontekstu.
Termini radionica su srijedom od 18 do 20 časova, u Psihološkom savjetovalištu Genogram (V kozarske bridage, naselje Rosulje).
  • 08.11.2023.
  • 15.11.2023.
  • 22.11.2023.
  • 29.11.2023.

Na svakoj od radionica mogu prisustvovati maksimalno četiri para i dolazak oba partnera je u ovom slučaju obavezan.

Pozivamo vas da iskoristite ovu priliku i prijavite se za neki od ponuđenih termina, a to možete učiniti putem našeg maila info@rodabl.com ili na broj 066 535 292.

Napiši komentar