fbpx

Dvadeset i druga banjalučka biciklijada zakazana je za petak, 22. septembar. Registracija učesnika je između 17.00 i 18.00 časova na Trgu Krajine, a početak vožnje u 18.00 časova.

Izvor: Saopštenje, Centar za životnu sredinu

Organizator je Centar za životnu sredinu (nacionalni koordinator Evropske sedmice mobilnosti), u saradnji sa IG Banjalučka kritična masa i Grad Banja Luka, te uz podršku EU Info Centra organizuje.

Podrži eTrafiku

Registracija učesnika je osnov za učešće u nagradnoj igri. Na startnoj lokaciji nalaziće se i štand za manje popravke bicikala, a tokom vožnje će biti obezbjeđen i mobilni servis za popravku – za šta se pobrinuo Soković Sport Šop.

Ruta je dugačka oko šest kilometara, a predviđeno vrijeme vožnje je oko 60 minuta. Nakon završetka vožnje, slijedi izvlačenje nagrada.

Nakon dodjele nagrada slijedi druženje uz muzički program, a osvježenje pobrinuo se MCB – The Master Craft Brewery, sa domaćim, banjalučkim kraft pivom.

Dvadeset druga banjalučka biciklijada „Dva su točka dovoljna“ obilježava završetak Evropske sedmice mobilnosti (16. – 22. septembar) i Svjetski dan bez automobila (22. septembar), te promoviše održivu urbanu mobilnost i alternativne načine prevoza.

Napiši komentar