fbpx

Dragi naši čitaoci, podržavaoci i svi koji nas cijenite, a znamo da vas ima puno, pokrenuli smo kampanju na Patreonu da bi eTrafika postala samoodrživa.

Piše: Portal eTrafika

Patreon je potpuno sigurna platforma koja nam omogućava da primamo mjesečne uplate od svojih čitalaca. Pronađite nas na Patreonu, odaberite paket koji vam odgovara i svakog narednog mjeseca, na isti datum, automatski ćete donirati odabrani iznos eTrafici. Potrebna vam je samo kartica iz banke i profil na ovoj platformi, koji napravite za otprilike 45 sekundi.

Podrži eTrafiku

Svaki nivo pretplate nudi različite benificije, kao što su zahvalnice, raniji pristup sadržaju, pregled aktivnosti koje nisu vidljive na samom portalu, kao i onlajn kurs novinarstva, ali i personalizovan časopis za vaš rođendan.

Sa dolazkom onlajn medija, većina publike je prestala da plaća pristup medijskim sadržajima, računajući da je na internetu sve besplatno. Iako pružamo besplatan pristup našim pričama, važno je shvatiti da iza stvaranja medijskog sadržaja ipak stoji potreba za financijskim sredstvima, koja su neophodna za kvalitetan sadržaj.

Cilj nam je da eTafika postane financijski održiva, pružajući profesionalan i autentičan sadržaj. Kako bismo taj cilj postigli, važno je razumjeti da stvaranje takvog sadržaja zahtjeva rad na terenu, a ne samo u redakaciji, i da su za to potrebni financijski resursi.

Iza svakog prezentovanog i kvalitetnog sadržaja stoji veliki broj ljudi, ali i osnovne potrebe za rad. Potrebno je da platimo novinarku, urednicu, lektorku, finansijsku menadžerku, menadžerku društvenih mreža, knjigovođu, snimatelja, montažerku, fotografa i po potrebi prevoditeljicu. Takođe, moramo da platimo promociju na društvenim mrežama, poreze, opremu i servis te opreme. Plaćamo kiriju za kancelariju, stuju, vodu, telefon, internet, domen, hosting održavanje sajta, gorivo, putarine, smještaj na terenu.

Shvatili ste — za rad nam je poteban novac. Zato već danas kliknite na ovaj link i podržite nas.

Video uputstvo:

Napiši komentar