fbpx

Borko Miladinović iz Beograda bio je najbolji na ovogodišnjim skokovima sa banjalučkog Gradskog mosta u okviru “Ljeta na Vrbasu”, drugoplasirani je Aleksandar Aleksić iz Užica, dok je treće mjesto osvojio Dino Bajrić iz Sarajeva.  Skokove je pratilo oko 300 Banjalučana.

Skokove sa gradskog mosta otvorio je gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović, a potom je Nenad Arsenić Arsena izveo skok, popularnu banjalučku lastu, te prepustio takmičenje 25-orici najodvažnijih skakača, od koji se Borko pokazao kao najbolji po odluci žirija.

Banjalučki gradski most visok je 12 metara. Kako je sve izgledalo pogledajte u galeriji:

Povucite zakon kojim se kriminalizuju kleveta i uvreda

Pored skokova na Vrbasu tradicionalno je održana i kotlićijada, a prisutni su imali priliku da vide nastup kulturno-umjetničkih društava, nastup ronioca i spasioca ronilačkog kluba “Buk”, kao i banjalučke mažoretkinje.

Direktor Turističke organizacije Banja Luka Ostoja Barašin rekao je da će narednog vikenda biti organizovani atraktivni sadržaji, trke dajak i kajak čamaca, izbor najljepšeg čamca, kotlićijada, nastupi ronilaca i spasilaca, kao i tradicionalna rafting regata na Vrbasu.

Ljeto na Vrbasu se nastavlja u ponedjeljak gdje se u muzičkom paviljonu u 20 časova otvara izložba i promoviše dokumentarni film “60 godina ljeta na Vrbasu”.

“Ljeto na Vrbasu” organizuje Turistička organizacija grada Banja Luka, a ove godine je prvi put organizovan i dvodnevni eko-festival pod nazivom “Dani Vrbasa”, gdje je prvo veče nastupao Cubismo, a sinoć Električni orgazam i SevdahBABY.

 

 

eTrafika.net – O. Tešić

Napiši komentar