fbpx

Još samo 1.300 KM potrebno je da bi se otplatili dugovi porodice Uldrijan iz Banjaluke!

Piše: Vanja Stokić

U akciji udruženja građana eTrafika.net, koja traje od juna 2020. godine, do sada je prikupljeno 12.700 KM. Uz pomoć ovog novca otplaćen je kredit za stan porodice Uldrijan (10.500 KM), dok će ostatak sredstava biti iskorišten za otplatu dugova za struju. Da bi se akcija završila, a dugovi bili plaćeni, potrebno je prikupiti još 1.300 KM.

Podrži eTrafiku

Teška sudbina porodice Uldrijan: Znamo šta znači nemati 0,20 KM

Ova porodica je dobro poznata građanima Banjaluke. Akcije prikupljanja hrane i higijenskih sredstava za Uldrijane se organizuju već desetu godinu zaredom. Grozda, Saša i Irena Uldrijan, boluju od Parkinsonove bolesti, osteoporoze, šizofrenije, dijabetesa, gastritisa, tremora…. Žive od dvije penzije i svakog mjeseca izdvajaju oko 300 KM za lijekove.

Najveći stres im predstavljaju dugovi koji su se nakupljali tokom godina. Zbog njih su živjeli u vječnom strahu da će biti izbačeni iz stana. Česta isključenja struje i prijetnje od strane institucija i javnih preduzeća, takođe su ostavili posljedice na njihovo fizičko i mentalno zdravlje.

Ukoliko možete i želite da pomognete Uldrijanima, to možete da uradite uplatom novca na račun u banci koji je eTrafika otvorila samo za ove namjene.

Primalac: UG eTrafika.net.

Broj računa: 5520001920847898.

Svrha: donacija za Uldrijane.

Napiši komentar