fbpx

“Na današnji dan prije tri godine umrla je posljednja nada da će David Dragičević biti pronađen živ. Mi smo se danas okupili na ovom mjestu da položimo cvijeće i upalimo svijeće. Da se prisjetimo svih onih laži koje su izrečene upravo u vezi sa ovim mjestom.”

Piše: Vanja Stokić

Kazao je ovo Ozren Perduv, član neformalne grupe “Pravda za Davida”, povodom treće godišnjice pronalaska tijela Davida Dragičevića na ušću rječice Crkvene u Vrbas u Banjaluci. On je podsjetio na laži koje su nakon toga plasirane u javnost od strane MUP-a RS.

Podrži eTrafiku

“Jedna od prvih i najvećih laži bila je ta da je David bio pijan i drogiran, da je opljačkao kuću i zadesno pao u rječicu Crkvenu koja ga je nakon tek šest dana izbacila ovdje gdje se nalazimo. Naravno da je to jedna bezočna laž, to znamo svi od samog početka. Izgleda to jedino ne zna samo Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci”, kazao je on.

Članovi “Pravde za Davida” večeras su posadili dvije dunje na ušću Crkvene u Vrbas, sa natpisima “Istina” i “Pravda”. Ovo nije prvi put da sade dunje na ovom mjestu, ali su ih ranije uklanjali komunalni policajci zajedno sa ostalim obilježjima “Pravde za Davida”.

Podržite portal eTrafika.net

Napiši komentar