fbpx

Da bismo otplatili dugovanja porodice Uldrijan iz Banjaluke, potrebno nam je još samo 1.955 KM!

Piše: Nataša Tomić

Podsjećamo, nedavno je naše udruženje isplatilo 10.545 KM Investiciono razvojnoj banci RS, čim je u potpunosti plaćen stambeni kredit porodice Uldrijan. Njihova dugovanja na početku akcije su iznosila 14.000 KM, a sada je ostao samo dug za struju od 3.510 KM. Na računu udruženja građana eTrafika.net trenutno se nalazi 1.555 KM.

Foto baza

U prikupljanju novca najviše je pomoglo udruženje Pomozi.ba, koje je uplatilo 6.795 KM za otplatu duga za stan. Ovo udruženje je iznijelo veliki teret akcije i bez njihove pomoći ne bismo mogli da prikupimo ova sredstva!

Porodica Uldrijan živi pod konstantnim stresom i u strahu od novih isključenja struje. Sve to je dovelo do pogoršanja njihovog zdravstvenog stanja. Spisak bolesti od kojih boluju Grozda, njena ćerka Irena i sin Saša je zaista dugačak. Parkinsonova bolest, osteoporoza, šizofrenija, dijabetes, paranoja, gastritis su samo neke od njih. Nemogućnost adekvatnog liječenja  znatno pogoršava njihovu situaciju.

Žive u malom, oronulom stanu, a na lijekove mjesečno potroše oko 300 KM. Prinuđeni su da se hrane u javnoj kuhinji, iako bi zbog bolesti trebalo da imaju poseban režim ishrane.

Kako bismo pomogli ovoj porodici i omogućili da žive dostojanstveno, Udruženje građana eTrafika.net je otvorilo poseban račun u Addiko banci i svi koji žele da pomognu mogu to da urade uplatom novca. Akcija će trajati sve dok se ne prikupi potreban preostali iznos od 1.955 KM.

Kao i uvijek, u nastavku prikazujemo najnovije izvode sa račune otvorenog samo za potrebe ove akcije.

Primalac: UG eTrafika.net.

Broj računa: 5520001920847898.

Svrha: donacija za Uldrijane.

Napiši komentar