fbpx

Za porodicu Uldrijan je u humanitarnoj akciji koju organizuje UG „eTrafika.net“  do sada prikupljeno 6.284,55 KM. Novac se prikuplja kako bi se ovoj porodici otplatila dugovanja za stan i električnu energiju.

Podsjećamo, dugovanja porodice Uldrijan iznose 14.000 KM. Zbog duga za otplatu stambenog kredita su u konstantnom strahu da će ostati na ulici. Život pod konstantnim stresom je doveo do pogoršanja njihovog zdravstvenog stanja, a nemaju uslova da se adekvatno liječe. Spisak bolesti od kojih boluju Grozda, njena ćerka Irena i sin Saša je zaista dugačak. Parkinsonova bolest, osteoporoza, šizofrenija, dijabetes, paranoja, gastritis su samo neke od njih. Grozda  boluje od osteoporoze, sve se teže kreće i ne napušta stan, an cijela porodica je dodatno istraumirana zbog prijašnjih čestih isključenja električne energije.

Žive u malom oronulom stanu a problem im je i sređivanje stana jer Saša i Irena ne smiju ništa da rade, dok Grozdi doktorica brani čak i da nosi kese iz prodavnice. Uldrijani na lijekove mjesečno potroše oko 300 KM, a prinuđeni su i da se hrane u javnoj kuhinji iako bi zbog oboljenja koja imaju trebali da imaju poseban režim ishrane.

Foto baza

Kako bi pomogli ovoj porodici i omogućili da žive dostojanstveno, Udruženje je otvorilo poseban račun u Addiko banci i svi koji žele da pomognu mogu to učiniti uplatom na njega. Akcija će trajati sve dok se ne prikupi potreban iznos novca.

Primalac: UG eTrafika.net

Broj računa: 5520001920847898

Svrha: donacija za Uldrijane

U nastavku možete pogledati izvode sa gorepomenutog računa.

Napiši komentar