fbpx

U prostorijama LANACO Tehnološkog centra putem direktnog prenosa održane su dvije značajne konferencije: „Tech Hosted by LANACO“ koja se održala šestu godinu za redom i „Retail Beyond Digital“, koja se održala po prvi put u Evropi.

Izvor: Saopštenje

Najveća multivendorska konferencija u Bosni i Hercegovini, „Tech Hosted by LANACO“ i ove godine okupila je stručnjake iz oblasti IT industrije i najveća imena u oblasti tehnoloških inovacija, koji su predstavili rješenja iz oblasti mašinskog učenja, vještačke inteligencije, bezbjednosti i sistema upravljanja podacima. Konferencija je bila održana pod sloganom „Go Beyond Digital“, na kojoj su učestvovali predstavnici javnih i privatnih sektora, koji žele da uz pomoć savremenih tehnologija unaprijede svoje poslovanje.

Podrži eTrafiku

Drugi događaj, pod nazivom „Retail Beyond Digital“, održan je po prvi put u Evropi, gdje su predstavnici globalnih kompanija, kao što su Under Armour, Craft.Co, Bain&Company i drugih, prezentovali najbolje poslovne prakse i rješenja za digitalni razvoj poslovanja u lancima distribucije. Ovaj događaj je privukao veliku pažnju ljudi širom zemlje i svijeta. Organizator događaja je bila kompanija LANACO, povodom obilježavanja 30 godina postojanja, uz podršku i partnerstvo Digital Suplay Chain Institute-a iz New York-a.

Napiši komentar