fbpx

Centar za mirovne studije iz Banjaluke putem internet video komunikacije nudi individualnu i grupnu psihološku podršku svim građanima Bosne i Hercegovine koji se trenutno nalaze u BiH ili u inostranstvu, posebno onima u izolaciji.

Izvor: Saopštenje

„Želja nam je da u ovoj kriznoj situaciji ljudi znaju da nisu sami i da ćemo im putem Skajpa nastojati pružiti maksimalnu psihološku podršku sa ciljem očuvanja njihovog mentalnog zdravlja i savladavanja osjećaja bespomoćnosti“, kažu iz Centra za mirovne studije.

Foto baza

Svi zainteresovani građani kojima je potrebna ovakva vrsta podrške mogu da se jave na e-mail psiho.savjet@gmail.com i pošalju ID svog Skajp naloga, kako bi blagovremeno bili kontaktirani sa ciljem zakazivanja termina za online seansu.

Iz Centra za mirovne studije napominju da je svim građanima kojima bude pružena psihološka podrška diskrecija apsolutno zagarantovana.

U kriznim situacijama kao što je pandemija virusa Korona, psihološka podrška građanima je od presudnog značaja, kako bi se prevladali osjećaji tjeskobe i straha, te očuvalo mentalno zdravlje.

Napiši komentar