Mišo Vidović, dugogodišnji novinar iz Banjaluke, ponovo je na terapiji u UKC RS, gdje nastavlja borbu sa karcinomom pankreasa. Istovremeno, njegovi prijatelji su organizovali humanitarno veče u znak podrške Miši, koje će se održati u subotu naveče, 8. februara, u banjalučkom restoranu Provansa. Dobrotvornu žurku je organizovao muzičar Nadir Garčević, Banjalučanin koji živi u Švedskoj.

Izvor: Srpskainfo.com

“Evo i zvanično objavljujem da će se dobrotvorno veče za našeg Mišu održati u subotu, 8. februara u restoranu Provansa u Banjaluci, u ulici Miloša Obilića 37, kod stare “Kasim Hadžić” škole. Osim mene, biće tu i gosti večeri. Zabava će biti od 20 do 24 sata. Pozivam vas da u što većem broju prisustvujete toj večeri. Vlasnici Provanse su najavili da će takođe učestvovati dobrovoljnim prilogom. Hvala, i vidimo se”, objavio je Nadir na Fejsbuk grupi “Naš Mišo Vidović – Šomi”.

Očekuje se da će za Mišu pjevati, između ostalih, i Maja Tatić, kao i Emir Bašić, kojeg starije generacije  pamte po hit baladi Zelena rijeka. Organizatori su saopštili da su na žurci dobrodošli svi koji vole i poštuju Mišu i žele da ga podrže, a poziv je poslao i Klub novinara Banjaluka. Očekuje se i dolazak novinara iz drugih gradova BiH, kao i brojnih Mišinih prijatelja iz inostranstva.

Napiši komentar