fbpx

Nakon samo šest mjeseci, internacionalni vinski i gastro festival Vinosaur vratio se u Banjaluku. Njegovo 11. izdanje započelo je juče u kompleksu Stara Ada, gdje će se nastaviti i danas od 17 časova.

Piše: Vanja Stokić

Posjetioci imaju priliku da degustiraju vino sa svih meridijana. Nude im se etikete iz BiH, regiona, Evrope, pa i svijeta. Festival se vratio u svoj stari termin, mjesec maj, te odabrao novu lokaciju, čime je riješen problem velikih gužvi u salonu, ali su dodati i novi sadržaji.

Podrži eTrafiku

Na raspolaganju je cijelo ostvro kompleksa Stara Ada, festival ponovo čini vinski i gastro dio, dok su kao dodatni sadržaj uvedene i svirke uživo na otvorenom.

Nenad Malešević iz kompanije Frutela Group, koja je organizator festivala, ističe da su se za stari termin odlučili jer je Banjaluka najljepša u maju i maj je prelijep u Banjaluci.

“U prelijepom ambijentu kompleksa Stara Ada nastavljamo našu priču o vinima i gastronomiji. Cilj je da kvalitativno i organizaciono unaprijedimo naš festival, svim izlagačima i posjetiocima ponudimo nove sadržaje i veći komoditet”, kaže Malešević.

Radno vrijeme festivala je od 17 do 22 časa, ulaznica košta 25 KM, a možete ih kupiti u Kući pića, Branka Popovića 41b, Wonderland Gift Shop, Srpska 99, kao i na ulazu u kompleks Stara Ada.

Napiši komentar