fbpx

Nakon 10 dana održavanja Studentskih igara u Banjaluci, juče su odigrane i posljednje utakmice, te dodijeljeni pehari i nagrade. 

Pobjednici u muškoj konkurenciji su FFVIS (rukomet), VŠUP (mali fudbal), Pravni fakultet (košarka) i  Šumarski fakultet (odbojka).

Među djevojkama najuspješnije su bile ekipe PMF-a (rukomet), Ekonomskog fakulteta (mali fudbal), Filozofskog fakulteta (košarka), te FFVIS (odbojka).

Foto baza

Nagrade je uručio predsjednik Studentskog parlamenta Zoran Grahovac. Ceremoniju završetka studentskih igara zatvorio je ministar prosvjete i kulture Dane Malešević, zajedno sa predstavnicima Studentskog centra Nikola Tesla.

Vratili stare obručeve

Nekoliko studenata javilo se danas redakciji eTrafike, žaleći se da su organizatori Igara na sportske terene vratili stare obručeve za koševe.

“Doslovno su novi bili tu samo za vrijeme Igara! Danas su se pojavili, skinuli ih i odnijeli, a stare vratili. Ja stvarno ne mogu da vjerujem!”, kazao nam je jedan od studenata, dodajući da su stari obručevi “daleko od pristojnog stanja”.

 

 eTrafika.net – Dragana Eremija

  kraj studentskih (187) kraj studentskih (228) kraj studentskih (243) kraj studentskih (260) kraj studentskih (286) kraj studentskih (4)     kraj studentskih (87) kraj studentskih (100)  kraj studentskih (143)

Napiši komentar