fbpx

Neformalna aktivistička mreža mladih KarAKTer odlučila je akcijom ”Marka za Vladu” pružiti skroman, ali značajan doprinos u povećanju budžeta RS. 

Naime, aktivisti će sutra, 23. aprila, na Trgu Krajine od  13 časova prikupljati donacije za reduciranje deficita budžeta RS.

“Kasica – prasica kao i uplatnice, nalaziće se na štandu, a naši aktivisti će vam drage volje pomoći pri popunjavanju uplatnica. Svrha ove akcije je jasna, građani bi svojim novčanim prilozima, koji su u potpunosti u skladu sa životnim standardima, trebali doprinijeti povećanju budžeta. Toplo se nadamo velikom odazivu i vijestima o povećanju budžeta koje će osvanuti na portalima i svima nama vratiti volju u bolje i sigurnije sutra, jer naravno, imamo samo ono što damo. Stoga dragi Banjalučani i drage Banjalučanke, nije potrebno da zasučete rukave, samo pratite rad naših političara i zavucite ruke u svoje džepove, ali sa svrhom da u njima pronađete tu jednu markicu koja će našoj vladi itetkako koristiti u planiranju aktivnosti s primjerenom budžetnom cifrom, za koju ćete vi biti zaslužni”, navode organizatori.

Podrži eTrafiku

eTrafika.net

Napiši komentar