Edukativno predavanje –Inkluzija iz zakonodavnog ugla

0

Udruženje za pomoć licima sa autizmom „Djeca svjetlosti“ poziva sve zainteresovane roditelje, asistente u nastavi djece autističnog spektra, kao i nastavni kadar i stručne službe škola, ali  i građane da se prijave na edukativno predavanje „Inkluzija iz zakonodavnog ugla“.

Piše: Snježana Aničić

Predavanje će se održati 30. juna od 18 do 20 časova u prostorijama Socijalno-edukativnog centra u Banjaluci. Zainteresovani se mogu prijaviti na mail adresu djecasvjetlosti@gmail.com ili putem Facebook stranice Djeca svjetlosti.

Cilj ove edukacije je da sve zainteresovane upozna sa zakonom o sprovođenju inkluzije u Republici Srpskoj. Edukativno predavanje će voditi diplomirana pravnica Dajana Ilić.

Ovo je posljednja aktivnost koju realizuje Udruženje „Djeca svjetlosti“ u okviru projekta „Autizam – upoznavanje, razumijevanje i inkluzija“. Prisutnima će biti predstavljena i brošura o radu Udruženja, uslugama koje ono pruža, te zakonima koji se odnose na samu inkluziju.

Projekat „Autizam – upoznavanje, razumijevanje i inkluzija“ realizuje se u okviru programa „Jednakost za sve – Koalicija organizacija civilnog društva u borbi protiv diskriminacije“ kroz program grantova. Projekat finansiraju USAID i Fond otvoreno društvo BIH.

Ombudsman Plavi telefon Nova generacija

Zdravo da ste Za svako dijete Djeca svjetlosti

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.