fbpx

U petak i subotu na devetom izdanju Moondance festivala više od 20 međunarodnih, regionalnih, nacionalnih i lokalnih izvođača smjenjivat će se na pozornicama trogirske srednjovjekovne kule Kamerlengo, Pirate i Electric brodovima, radionici The Art Of Djing i kao šlag na kraju na beach after partiju u Bamboochi.

Izvor: Saopštenje

Festival predvode visoko etablirana techno imena Insolate, Jamaica Suk, Mr. C, Oliver Deutschmann, Saytek live uz koje će nastupiti i krema domaćih i regionalnih techno artista DJ Jock, Forest People, Jan Kinčl, Vakat, Mozer, Ratepus JD, Pero FullHouse aka Skeptik, Tome R, Feta, Edy C, Kolek3k, Marul i Chuby. Moondance je uvijek pridavao važnost mladim snagama pružajući im priliku da se oprobaju na glavnom stageu. Ove godine mlade snage će predvoditi trogiranin Marko Vuletić, Beko iz Metkovića, Vazdaisti iz Viteza i Vid iz Zagreba. Svi skupa će u dva dana i dvije večeri predstaviti sve najbolje od techna ovoga trenutka.

Podrži eTrafiku

Objavljene su i satnice nastupa svih izvođača na svim lokacijama. Program počinje u petak 29.7. u 15.00 Pirate Boatom s legendarnim Mr. C- ijem i Tomom R krstarenjem po trogirskom arhipelagu do 19.00. Ukrcavanje od 14.00.
Radionica The Art Of Dj-ing s Jan Kinčlom u staroj gradskoj vijećnici počinje u 19.00 – 21.00
Kula Kamerlengo otvara vrata u 21.00 i zatvara u 06.00

Petak 29.7.

Program se nastavlja u subotu 30.7. u 15.00 – 19.00 na Electric Boat partiju s Insolate i Markom Vuletićem. Ukrcavanje od 14.00. Kula nastavlja s radom od 21.00 – 06.00

Subota, 30.7.

Za kraj ovogodišnje trogirske techno priče rezerviran je after party na plaži beach bara Bamboocha u Segetu donjem od 7.00.

Ulaznice na www.entrio.hr
Info: www.moondancefest.com

Deveto izdanje nagrađivanog Moondance festivala vraća se u prekrasnu srednjovjekovnu tvrđavu Kamerlengo u prekrasnom gradu – otoku Trogiru. Moondance će ugostiti šest događanja na pet lokacija, uključujući tvrđavu Kamerlengo, Boat partije, radionice i after party, s više od 20 međunarodnih, regionalnih i lokalnih izvođača.

Riječ je o boutique techno festivalu koji je tri godine zaredom osvojio hrvatsku nagradu Ambasador za najbolji hrvatski festival. Moondance je underground techno događaj s vrlo vjernom publikom koja iz godine u godinu raste. To je festival snova istinskih tehnoljubaca. Na Moondanceu najbolje od klasičnog i suvremenog techna nalazi svoj dom u upečatljivoj srednjovjekovnoj tvrđavi Kamerlengo u Trogiru, koju je National Geographic proglasio jednim od najljepših gradova otoka na svijetu. Ovaj savršeni spoj očaravajućeg techna i izvanrednog okruženja pretvorio je Moondance u intenzivnu osjetilnu avanturu.

Zidovi Kamerlenga odjekuju mračnim, dubokim, hipnotičkim zvukovima stvarajući jedinstvenu emocionalnu vibraciju. Svaki detalj događaja pažljivo je osmišljen, od vrhunskog zvučnog sustava do vizualnih i video instalacija. Moondance pruža opuštenu, demokratsku atmosferu jedinstvenu među elektroničkim festivalima, a osoblje je poznato po svojoj uslužnosti i gostoljubivosti. Ovdje obožavatelji mogu uživati u čistoj energiji i kreativnosti techno glazbe.

Mnogi umjetnici kombiniraju DJ-ing s elektroničkim instrumentima, sintisajzerima, ritam mašinama i ostalim zvučnim napravama pružajući nezaboravno iskustvo koje briše granice između koncerata uživo i plesnih događaja. Omiljeni hrvatski techno festival ugostit će neke od najpopularnijih DJ-eva i live izvođača različitih techno podžanrova. U rasponu od dubljeg hipnotičkog i mračnijeg zvuka do sirovog i snažnog techna. Moondance je mješavina klasičnih i novih pokreta u technu, raskrižje Detroita, UK, i Berlina. Dođite i uvjerite se.

Napiši komentar