fbpx

Fondacija „Udružene žene“ iz Banjaluke, organizuje Forum mladih na temu „Šta jeste, a šta nije pristanak na seksualni odnos?“. Forum se održava 18. jula sa početkom u 18h u prostorijama Doma Omladine u Banjoj Luci.

Izvor: Saopštenje

Panelisti na forumu su dr Ives Šindrak ginekološkinja, Živko Ćetojević generalni sekretar Omladinskog saveza RS i Marija Jakovljević psihološkinja.

Podrži eTrafiku

Cilj foruma je da se promovišu zdravi partnerski odnosi, i razvije diskusija sa mladima na temu seksualnosti, fenomenima seksualnog uznemiravanja i nasilja, i da se podstakne na razmišljanje o potencijalnim akcijama za jačanje sigurnosti u lokalnoj zajednici.

Forum za mlade dio je projekta „Banja Luka – Grad sa nultom tolerancijom na seksualno nasilje i seksualno uznemiravanje“ koji realizujemo u okviru UN Women inicijative pod nazivom “Sigurni gradovi i sigurni javni prostori za žene i djevojke“ i obuhvata niz aktivnosti koje je Fondacija „Udružene žene“ u saradnji sa partnerskim organizacijama realizovala sa ciljem sprečavanja i suzbijanja seksualnog nasilja i uznemiravanja.

Prijaviti se možete na teodoramarjanovic34@gmail.com ili na broj telefona 051/462-146.

Napiši komentar