fbpx

U toku su posljednje pripreme pred početak regionalnog komunikacijskog događaja Play Media Day 07, a organizatori događaja, Play Team iz Banjaluke poručuje da je sve spremno. Događaj počinje u petak, 03. juna od 09h, sa skoro 30 predavača i panelista, koji će ponuditi kvalitetan program predavanja i panela, raspoređen u dvije konferencijske sale u CineStar Cinemas, Delta Planet Banjaluka. Party dio programa, uz fantastičnu Saru Jo, preseljen je na terasu Doma omladine, zbog povećanog kapaciteta učesnika, a ulaz je moguć samo uz akreditaciju konferencije.

Izvor: Saopštenje

“Interesovanje za ovogodišnji regionalni komunikacijski događaj je veće nego ikada, te će sedmo izdanje ponuditi kvalitetan i bogat program, a detaljna agenda je dostupna na www.playmediaday.com. Svi učesnici mogu da pregledaju raspored predavanja i panela u Sali 1 i Sali 5, kao i bogate biografije ovogodišnjih predavača i panelista, a najveći izazov će biti za koje predavanje ili panel se odlučiti. Važno je biti dio Play Media Day 07 – regionalnog komunikacijskog događaja, čime god da se bavite i šta god da radite, a Banjaluka zbog ovog veoma značajnog događaja postaje na jedan dan veliki poslovni, kulturni i turistički centar svijeta i glavna zvijezda na mapi kreativne industrije”, ističe poručuje Dijana Tepšić, direktorica programa događaja.

Podrži eTrafiku

Dodatni interaktivni sadržaji će i ove godine upotpuniti konferenciju, te će svi učesnici imati priliku da uživaju na terasi CineBara, u Networking i Lounge zoni. DJ će sve učesnike zabavljati u kafe pauzama od 08 sati ujutro, kada počinje akreditovanje učesnika, a mnogobrojni partneri će obezbijediti i zanimljive aktivacije i poklone za učesnike.

Bojan Dragišić, izvršni direktor događaja ističe da će ove godine ponuditi svim kreatorima sadržaja dvije podcast zone, u kojima će moći da realizuju intervjue sa učesnicima, predavačima, panelistima.

“Prošle godine smo uveli važan segment konferencije – Podcast zone, koje su naišle na sjajne reakcije predstavnika medija i autora podcasta, te ćemo ove godine ponuditi čak dvije podcast zone, u kojima će svi zainteresovani biti u prilici da kreiraju vlastiti podcast sadržaj. Naša tehnička podrška će svima ponuditi svu neophodnu opremu za snimanje, a na svim autorima podcasta je da pripreme zanimljiva pitanja za mnogobrojne sagovornike i dogovore svoje termine za snimanje”, dodaje Dragišić.

Party program je zbog velikog interesovanja i mnogo većeg broja učesnika preseljen na renovirani krov Doma omladine u Banjaluci, gdje će prisutni učesnici, od 21h uživati u nastupu sjajne regionalne muzičarke Sare Jo. Ulaz na Party segment Play Media Day je moguć samo uz akreditaciju događaja.

Kotizacije za sedmi po redu Play Media Day su rasprodate, te učešće mogu obezbijediti učesnici koji su se ranije registrovali.

Play Media Day 07 se realizuje zahvaljujući podršci Bosnia and Herzegovina Resilience Initative (BHRI), projekta koji implementira Međunarodna organizacija za migracije (IOM), a koji finansira Austrijska razvojna saradnja.

Događaj su podržali i Delegacija EU u BiH, OSCE, Grad Banja Luka, Mastercard, WAI Moment, Staropramen, kao i Sara voda, Teleklik, Trion Tel i AVON, Pošte Srpske.

Vidimo se na Play Media Day 07, komunikacija je beskonačna!

Napiši komentar