fbpx

Zbog trenutne epidemiološke situacije, a poštujući propisane mjere za borbu protiv pandemije korona virusa odgađaju se Fresh Wave Piknik i Fresh Wave Festival 2020.

Izvor: Saopštenje

Fresh Wave Piknik, koji se održava na kultnom plesnom podijumu banjalučkog izletišta Banj Brdo, a koji je bio zakazan za 25. jul odgođen je za subotu 8. avgust 2020 godine. Deveto izdanje festivala, koje se održava na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a koje je prvobitno najavljeno za period od 6. do 8. avgusta, odgađa se, a novi termin održavanja je od 10. do 12. septembra 2020. godine!

Podrži eTrafiku

Uskoro će biti poznato da li će izvođači najavljeni za Fresh Wave Piknik nastupiti i u novom terminu, a u narednim danima očekujemo da najavljeni izvođači potvrde svoje nastupe i za novi termin održavanja festivala. Između ostalih, svoj nastup na predstojećem izdanju festivala najavili Sven Vath, Nastia, ilario Alicante, ARTBAT, John Digweed, Hot Since 82!

Ulaznice za Fresh Wave Piknik su u prodaji su po cijeni od 20KM i dostupne su na on line ticket servisu kupikartu.ba

Putem on line ticket servisa kupikartu.ba i gigstix.com u prodaji su promotivne, trodnevne, festivalske ulaznice po cijeni od 65KM/34E i VIP trodnevne ulaznice po cijeni od 120KM/64E.

Povrat novca za ulaznice

Svi koji su nabavili festivalske ulaznice za deveti Fresh Wave Festival i/ili Fresh Wave Piknik iste mogu da koriste i za novi termin održavanja festivala, odnosno novi termin održavanja Fresh Wave Piknika. Ukoliko novi termini događaja ne odgovaraju, povrat novca se može izvršiti isključivo na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene. Za ulaznice koje su kupljene “online”, povrat možete izvršiti upitom na email info@kupikartu.ba a ukoliko želite možete izvršiti povrat novca za ulaznice kupljene on line putem ticket servisa  gigstix.com na istoimenoj web adresi. Rok za povrat nova od ulaznica je od 25.7. do 31.7.2020.godine.

Napiši komentar