fbpx

U subotu, 7. marta, se organizuje drugi po redu bazar u kafiću Yoko gdje će se razmjenjivati stvari poput odjeće, obuće, nakita, ukrasa za kuću, novina, knjiga. Bazar će trajati od 12 do 14 časova.

Bazar će funkcionisati isključivo na principu razmjene, bez učešća novca. Ono što više ne koristite donesite na bazar i zamijenite za nešto što vam je potrebno ili poklonite drugima.

“Modna industrija je jedan od najvećih zagađivača životne sredine. Takozvana brza moda je izrađena često od sintetskih vlakana, bojena toksičnim bojama i nošena svega nekoliko puta prije nego što završi kao otpad. Cilj nam je da razmjenom produžimo vijek naših odjevnih i drugih predmeta i pokažemo da je cirkularna ekonomija moguća i da je jedan od najuspješnijih i najprihvatljivijih načina borbe protiv stvaranja otpada i prekomjerne potrošnje”, ističu organizatori bazara.

Podrži eTrafiku

Ukoliko želite i vi izlagati na bazaru javite se u inbox organizatorima (Jelena Vukelić ili Marina Kuburić) jer je broj mjesta ograničen. Takođe, imajte na umu da ste odgovorni i za vraćanje svih predmeta koje ste izložili a nisu preuzeti od drugih osoba.

Napiši komentar