fbpx

I tokom februara mjeseca očekuje nas odličan koncertni program u banjalučkom KSB. Publika će uživati u vrhunskom provodu i nastupima odličnih bendova.

Izvor: Saopštenje

Nastup kultnog rok benda Bjesovi rezervisan je za 15. februar. Činjenica da Bjesovi zrače ne samo u okviru rokenrola nego i na razne druge strane i to veoma jako, je razlog da i danas, poslije skoro 20 godina postojanja, imaju brojnu publiku sastavljenu od ljudi između sebe vrlo različitih, ali koje povezuje najveće pitanje koje sebi bilo ko od nas može postaviti – pitanje svrhe čovječijeg postojanja. Uz Bjesove 15. februara u KSB nastupiće i Đorđe Novaković frontmen i gitarista grupe Plišani Mališan, koji od 2019. godine nastupa i solo.

Podrži eTrafiku

Ulaznice za ovaj koncert po cijeni od 10 KM mogu se kupiti u KSB-u i Peckham Pubu. Cijena ulaznice na dan koncerta biće 14 KM.

U subotu 29. februara u KSB nas očekuje nastup benda 357, beogradskog crossover/rok/rep/ska benda osnovanpg maja 1996. godine. Počeli su da rade svoje pjesme pod uticajem hard roka, Ska punk-a, regea, folka i kombinacija drugih žanrova u njihovoj muzici zbog kojih su postali „crossover“ bend. Ulaznice i za ovaj koncert mogu se kupiti u KSB i Peckham pubu po cijeni od 10 KM. Cijena na dan koncerta biće 14 KM.

Sve informacije o programu i nastupima u KSB pratite na  Fejsbuk stranici.

Napiši komentar