fbpx

Muzičke superzvijezde, istinske legende i vodeći izvođači današnjice predvode prvih 20 imena objavljenih za veliku proslavu 20 godina EXIT festivala! David Guetta, Tyga, James Arthur, Fatboy Slim, Boris Brejcha, Sepultura, Artbat, Zhu, Meduza i mnogi drugi na Petrovaradinsku tvrđavu donose raznovrsne stilove elektronske, gitarske i hip-hop muzike, dok njihovi planetarni hitovi zajedno broje više od 20 milijardi YouTube pregleda!

Izvor: Saopštenje

Dvadeset godina Exita ne bi moglo da prođe bez povratka njegovih prvih hedlajnera koji su bili dovoljno hrabri, ili prosto dovoljno ludi da među prvima dođu na novi festival u Srbiji o kojoj su mogli da čuju sve suprotno od onog što su tamo doživjeli upoznavši pritom najbolju publiku svijeta licem u lice. Na tvrđavu se vraćaju bristolski alt-rokeri Kosheen, ali i Roni Size i LTJ Bukem, žive ikone bass muzike sastavljene u “back2back” specijalno za EXIT festival! Prvi slavljenički EXIT talas donosi i pregršt gitarskih titana, kao što je moćna brazilska Sepultura, kultna grupa koja iza sebe ima čak 14 albuma i rifove koji su obilježili istoriju metala, ali i rok muzike u cjelini. 

Podrži eTrafiku

U toku je velika novogodišnja akcija u kojoj se kupovinom ulaznice za jubilarni, dvadeseti rođendan EXIT festivala po promotivnoj cijeni od 118 KM, na poklon mogu dobiti i festivalske ulaznice za Sea Star u Umagu i Sea Dance na budvanskoj plaži Buljarica! Akcija traje do kraja godine i dovoljno je samo da se svi postojeći i budući kupci poslije registruju u periodu od 1. do 29. februara na sajtu exitfest.org gdje mogu i da kupe ulaznice. Turistički paketi za EXIT i druge festivale nalaze se na sajtu exittrip.org.

Napiši komentar