fbpx

Pored najvećih svjetskih zvijezda poput French Montane, Burak Yetera i Ziggy Marleya, na drugoj večeri najvećeg festivala u Evropi, svoje nastupe su prikazali i banjalučkoj publici dobro poznati DJ-evi i to Marko Nastić na Dance areni i duo Davor Billyc&Wade Newhouse na AS FM stage-u.

Piše: Goran Cvjetković

Jednak broj posjetilaca u prve dvije noći govori da je na Exitu bilo već oko 90.000 hiljada ljudi, što organizatorima daje za pravo da očekuju da će ukupan broj posjetilaca nadmašiti 200.000, jer tek slijede dvije najposjećenije noći.

Podrži eTrafiku

Sinoć je na glavnoj bini zasijala jamajčanska ikona, dobitnik osam Gremija i prestolonasljednik najveće rege dinastije, Ziggy Marley. On je na glavnu binu festivala donio vanvremenske hitove kao što su “Love is My Religion”, “One Love”, “Is This Love” i “Rebelllion Rises”.

Nakon njega je scenu preuzeo jedan od najboljih repera nove generacije French Montana i na oduševljenje publike priredio potpuno eklektičan nastup uz svoje najveće hitove “Unforgettable”, “Famous”, ali i dobro poznate numere poput Nirvanine “Smells Like Teen Spirit”, “Gucci Gang” od Lil’ Pumpa i planetarno popularne Aviciijeve numere “Wake Me Up”. Glavna bina sinoć je bila puna do samog svitanja, a Burak Yeter je doveo publiku do tačke ključanja uz megapopularni hit Tuesday.

I treću noć na 20 bina festivala nastupiće preko 100 izvođača, a na najvećem main stagu pored Bajage i instruktora, nastupiće i jedna od najvećih muzičkih, modnih i filmskih zvijezda svih vremena, čuvena Grace Jones. Poslije nje na binu će i popularni francuski dvojac Offenbach, kao i bass atrakcija Delta Heavy.

Napiši komentar