fbpx

Novonastali brend dječije odjeće „La Mila“ proizvod je nepresušne inspiracije poznate influenserke i mame, Ivone Aleksić. Svoj uticaj na društvenim mrežama koristi isključivo u pozitivne svrhe, čiji su dokaz i ove unikatne modne kreacije.

Piše: Nataša Todoranović

Kada je počela raditi na realizaciji ove ideje, jedan od zadataka bio je i smisliti ime brenda. Željela je da to bude nešto nježno i da simbolizuje svaku djevojčicu, krhku i milu, pa je tako nastao naziv „La Mila“. Mnogi to povezuju sa Ivoninom trećom ćerkom koja se zove Mila, ali to nije bio razlog ovog izbora.

Foto baza

„Oduvijek sam željela napraviti nešto svoje. Obući djecu u haljine koje sama osmislim, jer baš takve nisam mogla nigdje pronaći i kupiti. Onog trenutka kada sam upoznala djevojku koja razumije moje ideje i koja svojim umijećem može sve to realizovati, odlučila sam da se bacim na posao. Ja ne znam šiti, nažalost, ali zato imam drage prijateljice koje to rade za mene“, govori Ivona za eTrafiku.

S obzirom na to da ima tri ćerkice, one su joj inspiracija. Za dječake je trenutno nema, a nema ni toliko jaku volju da sve zamišljeno realizuje. Za sada zastaje kod haljina.

„Modele osmislim ja, u zavisnosti od vremena. Još uvijek mi je sve ovo hobi, pa se ne silim da izbacim cijelu kolekciju ili 15 sezonskih haljina. Desi se da dva mjeseca ne diram ništa, a nekad osmislim i deset haljina za nekoliko dana. Haljine se šiju u Bosni i svi uzorci se šalju prvo meni, pa tek onda se prezentuju. Naravno, ukoliko budem zadovoljna svim detaljima“, nastavlja priču Ivona, poznatija kao „frau Aleksić“.

Prva dva modela predstavila je u septembru prošle godine, a svaki od njih nosi simboličan naziv poput „Jana“, „Magic“, „Perla“, „Rose“, „Faith“ (vjera)… Sve haljine i svaki detalj na njima rađeni su ručno, sa puno pažnje i posvećenosti.

„Osmišljajući sve te predivne haljine za djevojčice, dobila sam ideju da počnem da stvaram iste takve i za majke. Tome ću se u narednom periodu više posvetiti, pa se uskoro može očekivati da „La Mila“ bude jedinstven brend za sve djevojčice i njihove majke“, saopštava nam Ivona.

Prije samog osnivanja brenda „La Mila“, Ivona je stekla publiku na društvenim mrežama, zahvaljujući realnoj svakodnevnici koju prikazuje, a posebnu pažnju privlače njena djeca i način na koji funkcionišu kao porodica.

„Svjesna sam svog uticaja na Instagramu i zaista se trudim da prezentujem realan život. Svi koji me dobro poznaju i osobe sa kojima se družim znaju da privatno o Instagramu i ne pričam, te da mi to nije bitna stavka u životu. Svakako je lijepo imati određene privilegije i dodatnu zaradu. Dokle god me to ne opterećuje i ne ometa moju svakodnevicu, nastaviću sa aktivnostima na njemu“, kaže Ivona.

Po zanimanju učiteljica, preselivši se u Švajcarsku, postaje „kućna učiteljica“ svojih ćerki koje su jako rano i brzo naučile slova, brojeve i mnoge komplikovanije stvari, što najviše i oduševljava njene pratioce.

„Sigurno sam nekada u prošlosti pomislila da nisam trebala nešto objaviti, ali da nađem konkretan primjer, ne mogu. Ono što mogu reći i stati iza toga jeste to da nikada nisam objavila neistinu. Što se tiče planova za budućnost, imam ih. Radim na njihovoj realizaciji. Voljela bih ostaviti svoj ‘pečat’ ili potpis na nešto da će ostati samo za mene, ako se desi da instagram, kao i ostale društvene mreže, utihnu”, poručuje Ivona za kraj.

Napiši komentar