fbpx

La Mia pasta proizvod je Andree Blagojević (35) koja je odlučila da nastavi porodičnu tradiciju i sasvim slučajno je hobi pravljenja domaće paste pretvorila u posao koji se i dalje razvija.

Piše: Danica Novaković

Andrea je pastu naučila praviti od svoje majke, te ju je prvo pripremala svojoj djeci i mužu. Ubrzo je dobila ideju da je ponudi i drugim ljudima kako bi probali nešto novo, a ujedno i zdravo. Trenutno su ponudi ukusi špinata, cvekle, bundeve, paradajza, šargarepe i mastila sipe, a uskoro će uvesti i nove. Takođe, u ponudi će se uskoro naći i sušena pasta kako bi se proizvodu produžio rok trajanja.

Foto baza

„Sve je počelo spontano, iskreno nisam očekivala ovoliko interesovanja za moje paste, ali svaki dan je sve više porudžbina“, izjavljuje naša sagovornica, dodajući da postoji mogućnost da od ovoga jednog dana nastane porodični biznis.

Ova mlada žena izrađuje razne oblike tjestenine kao što su špageti, špageti grosi, fetućine, tagliatele, papardele, pene i lazanje. Pastu dobija od prirodnih sastojaka, isključivo od domaćih jaja, svježeg cijeđenog povrća, bez aditiva, konzervansa i vještačkih boja.

„La Mia pasta se lako vari i dobra je za sportiste jer je jedna od namirnica koja ima najviše ugljenih hidrata. Takođe postoji mogućnost da se prave paste bez jaja za posne dane koji su u toku, i naravno, za vegane“, kaže Andrea.

Podršku za ovaj mali biznis je dobila od supruga i roditelja, a paste izrađuje sama, pakuje ih i dostavlja kupcima. Naručiti ih možete preko Fejsbuka, a poručuju se dan ranije da bi bile svježe dostavljene, jer ne pravi zalihe.

Napiši komentar