fbpx

Odlična atmosfera koja je stvorena u četvrtak uz nastup grupe Cubismo na “Danima Vrbasa” nastavljena je i sinoć na Kastelu uz odličnu svirku Električnog orgazma i sjajnu žurku koju je priredio SevdahBABY  za veliki broj Banjalučana koji su odlučili da petak provedu na ovom  mjestu.

Za Gileta i društvo iz Električnog orgazma mnogi prisutni su prokomentarisali da i pored godina i staža djeluju kao da su na svom vrhuncu i da ovaj bend zvuči bolje nego ikad! Odsvirali su svoje najveće hitove uz neke novije stvari i oduševili Banjalučane koji su dugo vremena čekali njihovo pojavljivanje u ovom gradu.

Oko ponoći pojavio se svima znani SevdahBABY – žurka je mogla da počne! Njih smo češće pratili u ovom gradu, ali ih publika uvijek sa nesrtpljenjem čeka jer ih ovaj popularni dvojac uvijek oznoji i oraspoloži.

Podrži eTrafiku

Na završnom danu eko festivala “Dani Vrbasa” u okviru ovogodišnjeg “Ljeta na Vrbasu” pored nastupa Električnog orgazma i Sevdah Baby nastpao je i alternativni metal bend Logic System Disorder iz Banjaluke.

Ljeto na Vrbasu se nastavlja danas gdje će se u toku dana održavati kotlićijada a potom od 15 časova nastupaju kulturno-umjetnička društva te ronioci i spasioci ronilačkog kluba “Buk” a od 16 časova banjalučke mažoretkinje i sigurno tradicionalno najinteresantniji događaj – skokovi sa gradskog mosta.

eTrafika.net/ foto: eTrafika.net – Ognjen Tešić

Napiši komentar