fbpx

Mostar Rock School poziva sve zainteresirane mlade ljude koji žele svirati u bendu, probati neki novi instrument, upoznati nove ljude te proširiti svoje muzičko znanje da se prijave na radionice Mobile Rock School.

Izvor: Saopštenje

Poziv je namijenjen svim mladim ljudima, individualcima i bendovima, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo. Minimalna dobna granica za sudjelovanje je 10 godina.

Foto baza

Radionice se održavaju od 20. do 22. juna u Domu Omladine u Banjoj Luci, a točno vrijeme radionica i raspored bit će definirani nakon primljenih prijava.

Lokalni partneri projekta su: Dom Omladine Banja Luka, U.G. “Zdravo da ste” i U.G. “Afrodizijak” Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a prijaviti se možete popunjavanjem formulara ispod. Rok za prijavu je 16. jun PRIJAVI SE U MOBILE ROCK SCHOOL!

Mobile Rock School je projekt koji Mostar Rock School provodi od 2018. Projekt organizira terenske edukacije i donosi program Mostar Rock School u zajednice izvan Mostara nudeći mladima u tim zajednicama priliku za sudjelovanje u kulturnim aktivnostima, podučavajući ih kako stvoriti, oblikovati te biti uključen u lokalnu kulturnu scenu.

Ovaj projekt podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i suradnju (SIDA).

Napiši komentar