fbpx

Turistička organizacija Banjaluka je domaćin i zajedno sa Turističkom organizacijom Beograda suorganizator promocije “Boemskih večeri Skadarlije i grada Beograda kao turističke destinacije” koja se održava danas i sutra na Trgu Krajine u Banjaluci.

“Promocija ima za cilj da pospješi obostrani dolazak gostiju na relaciji Beograd – Banjaluka, da posjete kulturne i sportske događaje, i turističke atrakcije“, rečeno je ranije u Turističkoj organizaciji grada Banjaluka.

Kao dio performansa je i originalni oldtajmer autobus “Praga-Pionir” iz 1939. godine, koji je brendiran sloganom “Za Beograd” i koji se se nalaziti na centralnom gradskom trgu kod robne kuće “Boska”.

Foto baza

U Turističkoj organizaciji grada Banjaluka kažu da je autobus i scenografija nastupa na otvorenom skadarlijskog orkestra, glumaca i dobošara iz Skadarlije.

Ispred autobusa nalaze se dva promo info pulta, sa propagandnim materijalom Turističke organizacije Beograda i Banjaluke.

 Nastup na otvorenom počeo je u 17 časova i traje do 20 časova, sa povremenim pauzama kada autobus zainteresovane građane vozi jedan krug oko parka.

Drugi dio predstavljanja turističke ponude Beograda biće večeri Skadarlije, poznatog skadarlijskog restorana “Šešir moj”, koji će se u restoranu „Harizma“ u hotelu Palas predstaviti svojom gastronomskom, muzičkom i glumačkom ponudom.

Agencije / eTrafika – Ognjen Tešić

Napiši komentar