fbpx

Samostalna izložba likovnih radova umjetnice Nataše Gojković biće otvorena u utorak, 27. oktobra 2020. godine u 19:00 časova u Kulturnom centru UDAS, ulica Sime Miljuša br. 2. u Banjaluci.

Izvor: Saopštenje

Riječ je o samostalnoj izložbi umjetnika/ca sa i bez invaliditeta u okviru programa izlagačkih aktivnosti Kulturnog centra UDAS Banjaluka za 2020. godinu. Umjetnički savjet Kulturnog centra UDAS, na osnovu javnog konkursa iz oblasti slikarstva za umjetnike/ce sa i bez invaliditeta, odabrao je radove umjetnice Nataše Gojković za predstavljanje u KC UDAS.

Foto baza

Organizacija događaja realizuje se u skladu sa naredbama Republičkog štaba za vanredne situacije Republike Srpske i uputama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske. Broj posjetilaca na izložbi biće ograničen.

Izložba će biti otvorena do 10. novembra 2020. godine i dostupna je za posjetioce radnim danom i subotom od 09:00 do 15:30 sati.

Nataša Gojković je rođena 1997. godine u Doboju. Diplomirala na Akademiji umjetnosti Univerziteta u Banja Luci na odsjeku slikarstva u klasi profesora Radoslava Tadića.

Izlagala je na samostalnim izložbama “Izložba slika”, “Melodija pulsa”,”Manus”, “Izložba crteža”, “Izložba radova u izlagačkom prostoru Kulturnog centra Stanari”. Učestvovala je i na kolektivnim izložbama LK “Zmijanje 2019”, LK “Gradiška 2019”, “Ćilimi”, “Sada” i “Tjelovitost”.

Vlasnica je nagrade i pohvala i to Nagrade Akademije umjetnosti za slikarstvo, Nagrade Zavičajnog muzeja Gradiška za slikarstvo, Nagrade Art klub prostor za najbolji rad iz oblasti slikarstva, Nagrade Akademije umjetnosti Univerziteta u Banja Luci za mozaik, Pohvale Akademije umjetnosti Univerziteta u Banja Luci za radove na predmetu grafika.

Napiši komentar