fbpx

“Milion i po” naziv je predstave koja će biti premijerno izvedena u Banjaluci u utorak, 22. septembra, od 20 sati na sceni Studentskog pozorišta. Ulaz je 6 KM, a sav prihod će biti preusmjeren na pomoć porodici Uldrijan. Zbog loše epidemiološke situacije broj gledalaca ograničen je na 25, a dezinfekcija ruku i nošenje maske su obavezni. 

Predstava je rađena o motivima komedije “Prah” Đerđa Špire. Igraju Bojana Radić i Ognjen Todorović, koji potpisuje i režiju.

Priča predstave “Milion i po” vodi nas u najdublji sloj margine. Socijalno ugroženi bračni par spletom okolnosti dolazi do iznenadnog bogatstva koje ce ih pomjeriti iz svakodnevnog smiraja. Svojevrsna katarza donosi brojna razotkrivanja vlastite i međusobne suštine bračnih odnosa i samospoznaje, te stavlja njihovu ljubav na test i iskušenje. Životna priča glavnih junaka pokušaće da odgovori na životna pitanja i ispita njihovu snagu, izdržljivost i spremnost na kompromis.

Podrži eTrafiku

Informacije i rezervacije karata na broj telefona 065/709-582, mail vanjas@etrafika.net ili inbox Facebook stranice eTrafika.

Banjalučko izvođenje predstave “Milion i po” organizuje Udruženje građana eTrafika.net, u sklopu akcije prikupljanja novca za porodicu Uldrijan. Ovu porodicu čine majka Grozda (75), sin Saša (45) i kćerka Irena (43). Svo troje imaju ozbiljnih problema sa zdravljem (osteoporoza, Parkinsonova bolest, šizofrenija, dijabetes, gastritis…), hrane se u javnoj kuhinji i na lijekove mjesečno daju više od 300 KM. Najveći problem su im dugovi za struju i neotplaćen stan, za šta je potrebno prikupiti oko 14.000 KM.

Za te svrhe, otvoren je i poseban račun u Addiko banci na koji se mogu vršiti uplate.

Primalac: UG eTrafika.net

Broj računa: 5520001920847898

Svrha: donacija za Uldrijane

Bolest, traume i grcanje u dugovima

Napiši komentar